Julbak

Det har varit fullt upp hela helgen, så idag var det skönt med en lugn dag. Passade på att julbaka. Pepparkakor och lussebullar blev det. De smakade himmelskt! Nu är det bara lite julskinka kvar så är året fullbordat matmässigt.

Det har varit en riktig tjejweekend. Först var vi på hockey i torsdags. Jag hade egentligen tänkt stå över denna match, men när FBK i samarbete med MixMegapol gav tjejer gratis inträde så fanns det inga tvivel. Så på med matchtröjan och iväg till arenan för sjätte gången denna säsong. Vinst med 6-3. Mycket stabil insats.

I fredags åkte vi ut till Grums för att gratta Linnéa som fyllde 20 igår. Det blev en riktigt trevlig kväll med Idol, kinamat, 90-talsnostalgi och lite SingStar. Härlig kväll! Kul att ha sett Grums också. Vi hann med en komplett sightseeing på 30 sekunder på vägen till bussen. Alltid spännande med nya resmål!

Igår var det tjejkväll hemma hos mig. Åt tacos (smarrigt), spelade "Helt Hysteriskt" vilket verkligen är ett helt hysteriskt roligt spel, åt en magiskt god brownie och avslutade kvällen med utgång. Vi hade superkul! Tjejkvällar är bland det bästa som finns. Mer tjejkvällar åt folket!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0