Ändrade värderingar

Jaha, dagens föreläsning var inställd...

Men det var det ingen av oss som visste på förhand. Så vi satt där hela klassen, oerhört duktiga med anteckningsblocken och miniräknarna framme, och väntade, och väntade, och väntade... Men ingen lärare kom. Snabb inloggning på nätet (älskar smartphone), och japp där stod det - inställd lektion. Hade detta skett på högstadiet eller gymnasiet hade man hoppat högt av glädje, men nu satt det 10 besvikna och ledsna elever i klassrummet. Snacka om ändrade värderingar. Har man kanske insett att inställd lektion inte innebär ledighet och mindre skolarbete, utan extrajobb en dag framöver? Mitt motto "Gör det nu, så slipper du sen" blev ju helt förstört. Dessutom var dagens ämne "Vektorgeometri", som är superkul. Jennie är alltså ledsen i ögat idag...

Det blev i alla fall en trevlig fikastund med klasskamraterna. Två födelsedagsbarn hade vi, så det firades med hemmagjorda muffins. Smarrigt! Vi hade faktiskt till och med varit snälla och lagt fram en muffins på lärarens kateder, så han skulle bli glad när han kom in i klassrummet, men det gick ju som det gick med det. Mer muffins till oss!

Så nu hamnade jag hemma istället. Ska skriva den avslutande uppsatsen i Kognitiv Lingvistik. Gör det nu, så slipper du sen Jennie. För imorgon är det helg!

Tiderna har förändrats. Nu är vi inga gymnasielever längre - utan fullfjädrade änglar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0