Första bilderna

Nu har jag bott i lägenheten i flera dagar och trivs redan väldigt bra. Har inte hunnit blogga på hela veckan för det har varit fullt upp. Hektiskt, men roligt :)

I måndags kom jag hit vid 7-tiden ungefär. Hann inte mer än att blåsa upp min luftmadrass innan det blev mörkt. Inget internet hade jag heller. Så fick roa mig med lite dataspel och bokläsande. Första natten låg jag på luftmadrassen mitt på golvet i det stora rummet. Skönt med mycket plats! Lite ensamt dock. Bara jag, madrassen och en blomma. Tur att jag hade blomman i alla fall. Tack Jannike med familj för den trevliga inflyttningspresenten.

I tisdags var det fullt upp. Åkte till moster Cina och hämtade de flyttkartonger jag så snällt fått ha stående där i en vecka. Satt länge och pratade med varsin kaffekopp i handen. Mycket trevligt! Därefter åkte jag till lägenheten och inväntade mamma. Oj, oj vad vi fick bära lådor och kassar. Fick allt lite träningsvärk i armarna dagen efter. Kul att fylla upp alla hyllor och skåp med saker i alla fall. Strax därefter kom Jannike och så bar det iväg till IKEA. Hade ganska klart vad jag skulle köpa, men det tog ändå några timmar. Tillräckligt länge att vi alla fick så lågt blodsocker att vi knappt kunde ta oss hem.

En bil full med IKEA-inköp :)

Helt slut var vi! Men sen var det dags att bygga ihop det viktigaste - sängen och lamporna. Efter lite god mat (mammas förstås) så var det läggdags. Mmm, vilken härlig säng jag köpt. Bästa på jorden tror jag!!! Jannike kan intyga det också.

Min sköna säng - Har köpt till 2 kuddar till nu dock och ska göra en sänggavel


Resten av veckan har bestått av VFU på dagarna, och lägenhetsfixande på kvällarna. Men nu är jag i stort sett klar med det jag kan göra för stunden. Har lite kläder att packa upp till. Sen väntar jag på en stor leverans med möbler nästa vecka - inkl. matsalsbord, stolar, tv-bänk och soffa. Längtar verkligen!

Ikväll blir det lugnt. Fotboll på tv. Sen får vi se vad som händer i helgen. Har en roman att läsa och en rapport att skriva dock.

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0